МАКСИМАЛНА КООРДИНАЦИЯ НА ДОБРОВОЛЦИТЕ ЗА ВРЪЩАНЕ НА КУЧЕТАТА, КАСТРИРАНИ В ИЗОЛАТОРА


Маршрутите, по които се връщат кучетата, се променят всеки ден. На страницата на АФА можете да проследявате предстоящите маршрути и да съдействате за познатите ви райони, включени в тях.

За да бъдем сигурни, че всяко куче се връща в своето местообитание, се нуждаем от вашата помощ за:

1. доброволци, които да пътуват с колите за връщане на кастрираните кучета по райони. Тръгва се в 8.00ч. от управлението на "Екоравновесие" на бул."Мария-Луиза" № 88/ общината на Район "Сердика"/ с колите на предприятието. Отива се в изолатора в кв. Сеславци, за да се натоварят кучетата - ето тук може да стане объркване на кучетата. Доброволците имат маршрутна карта с информация за точните местообитания на кучетата, където трябва да се върнат, както и с информация за хората, които ще ги чакат - имена и телефон.

2. откриване на хората, които се грижат за кучетата, заловени и кастрирани в изолатора, за да ги запознаем с инструкциите от информационнта карта и да ги осигурим за посрещането на кучетата в определения ден.

Ако имате готовност да се включите, потърсете координатора на организациите за защита на животните-НПО в района, където живеете или работите, като се обърнете към един от Зоналните координатори.