КАМПАНИИ


№6
КАМПАНИЯ
"ВИК ЗА ПОМОЩ"

В СТОЛИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ - СОФИЯ - ИСКАТ ДА ИЗБИВАТ ДОМАШНИ ЖИВОТНИ. Кметът и комисията по екология в София искат да забранят отглеждането на повече от две животни в апартаментите, които са лична собственост на столичани.
Заедно с полицията общината ще конфискува животните над тази бройка, като ги затваря в съоръжението за убиване на бездомни кучета - столичния изолатор в с. Сеславци.
ПОМОГНЕТЕ ТОЗИ АБСУРД ДА НЕ СЕ СЪСТОИ!


№5
КАМПАНИЯ
"НОВ ДОМ"


НЯКОЙ НЯКЪДЕ ИМА НУЖДА ТОЧНО ОТ ТОВА КУЧЕ ИЛИ ТОВА КОТЕ. А ние можем да помогнем тук представените животни да срещнат своите осиновители.


№4
КАМПАНИЯ
"МИЛОСЪРДИЕ"


Понякога е нужно съвсем малко, за да помогнеш живота да продължи. Когато имаш шанса да поправиш, макар и малка част от стореното зло, не се колебай! Усещането за това е невероятно! Ето тук някой има нужда от твоята помощ.


№3
КАМПАНИЯ
"ЧУДЕСАТА СА СРЕД НАС"


Безбройни са примерите, когато хората и животните си помагат. Тук можеш да видиш какво се случва, когато добрите не бездeйстват. Разкажи и ти своята история. Можем да покажем снимките, които ще ни изпратиш, за да представим още едно ДОБРО, защото"ако до едно добро същество застане още едно" ... със сигурност има шанс за планетата ни.


№ 2
КАМПАНИЯ
НОМИНАЦИИ "НАЙ-ГОЛЕМИЯТ МАЛЪК ПРИЯТЕЛ НА ЖИВОТНИТЕ"


АФА е признателна на всички деца, които помагат на животните. Номинациите са празника, на който можем да се поздравим за успехите и усилията да преобразяваме този свят в по-добро място за живеене. Нека не забравяме, че заедно - стъпка по стъпка - можем наистина да сътворим чудеса.


№1
КАМПАНИЯ
"ПОДПИСКА ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА ИЗОЛАТОРИТЕ"


След като е кастриран и маркиран по установения ред, Линдо е затварян неправомерно в софийския изолатор три пъти. Третото поред "настаняване" на кучето в "лагера на смъртта" е фатално. Въпреки бързата реакция на неговите приятели за незабавното му освобождаване, въпреки положените грижи, Линдо не успява да се възстанови и умира ... едва на три години. Отива си още един прекрасен приятел на децата от квартала...Можем ли да спрем тези убийства?