№4
КАМПАНИЯ "МИЛОСЪРДИЕ"

ТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ ТВОЯТА ПОМОЩ

 


№2
ЗВЕЗДИЧКА

Показваме ви снимката на Звезди след отстраняване на едното око - манипулация, наложила се след силен удар по главата на кучето, в резултат на който лявото око беше изскочило навън. Засегнато е и другото око, което е със силен кръвоизлив. В момента кучето не вижда и терапията, която му се прилага цели спасяването на оцелялото око.
Звезди живее до гостилница, където персонала се грижи за нея и приятелката й Джина от 2001г. Кучетата са кастрирани и АФА котролира редовното провеждане на ветеринарномедицинската профилактика, в която поради близостта на хранително заведение АФА задължително включва и външно обезпаразитяване. През ноември 2005г. немската телевизия засне провеждането на "Летяща бригада" на АФА-България, в която главни участници бяха Звезди и Джина. Тогава Звезди бе откарана от екипа на АФА в клиника за отстраняване на тумор и след месец бе възстановена напълно.
И сега АФА няма да изостави Звезди, но ни е нужна вашата помощ, за да успеем да помогнем пълноценно на пострадалото куче:
· АФА е финансирала извършените досега медицински манипулации, включително операцията по отстраняването на травмираното око
· Звездичка е настанена в сътрудници на АФА
· АФА организира ежедневни медицински грижи за нея
Но предстои включването на лекар - очен специалист, в когото ни е надеждата да върне светлината в живота на Звездичка. Очакваме вашата помощ с надежда за успех.

№1
ПЕНКА

Кучето Пенка е с дълбока гнояща рана на задна лапа от няколко месеца. За да й се помогне, е нужно да бъде настанена в стационар за продължително лечение. Дали ще бъде спасен кракът на животното или ще се наложи ампутация зависи от нашето милосърдие.

Престоя в стационара заедно с ежедневното медицинско обслужване, от което има нужда кучето е само 5.00 лв. За Пепи ще е необходим минимум 1 месец лечение: раната е причина кучето да отслабне и общото му здравословно състояние да се влоши. Пепи е на 9 години и е кастрирана през 2000г. Тя е изключително добро и любвеобвилно куче. Можем ли да й помогнем?