НОМИНАЦИИ ЗА ДЕЦА "НАЙ-ГОЛЕМИЯТ МАЛЪК ПРИЯТЕЛ НА ЖИВОТНИТЕ"
BLFA

ДО ВСЯКО ДЕТЕ ПО ЕДНО ДОБРО СЪРЦЕ

Викторината
BLFA е конкурс за деца - направление от проекта на фондация АФА-България - АлВи, чиято главна цел е хуманното образование на децата.
През 2006 г. предстои организирането на юбилейната ПЕТА номинация BLFA 2006 " Най-Големият Малък Приятел на Животните".

В конкурса могат да се съревновават децата от цялата страна до 16 г. възраст.
За целта се изпращат на адреса на АФА следните материaли:
Артисти и гости заедно на сцената

Срокът за изпращане на материалите е от обявяването на конкурса до месец преди провеждането на Номинациите.

Комисия, съставена от членове на Управителния съвет на Фондацията оценяват децата по представените материали и номинират по три от тях за всяка категория. За оценяването на номинираните деца и излъчване на победетелите сред тях се включват и външни експерти в комисията на АФА.
Заключителният етап на BLFA е провеждането на концерт - спектакъл, където се обявяват и връчват наградите. Почетните гости на празника имат честта да отворят пликовете с имената на победителите. Творци - приятели на АФА поздравяват гостите на концерта със своето изкуство. Освен наградите за победителите в конкурса се осигуряват и награди за топ - отговорите на участниците във Викторината на AФА, съдържаща въпроси от областта на екологията.
Специален гост е призирания от АФА Осиновител на бездомно животно за годината.
Наградите, предвидени за участниците в BLFA 2005/2006, както и дарителите на Номинациите на АФА, ще бъдат обявени по-късно. АФА очаква желаещите да станат членове на Семейството на Дарителите на BLFA.
Мотото на Номинациии "Най-Големият Малък Приятел на Животните" - BLFA "ДО ВСЯКО ДЕТЕ ПО ЕДНО ДОБРО СЪРЦЕ" бе избрано след проведен конкурс по "Дарик радио" през 2002 г. и е предложение на 10 годишната Ели Механджийска от гр. София.
Номинациите се провеждат със съдействието на български и международни организации, местната и държавна изпълнителна власт, частни и държавни фирми, творци - приятели на АФА и разбира се многобройните Приятели на животните.
И вие можете да станете част от празника на Номинации BLFA 2006 на АФА-България, която Ви предлага да се запознаете с условията за участие.

Носители на Голямата награда и почетното звание "Най-Големият Малък Приятел на Животните" в проведените досега Номинации на АФА:

І номинация   ІI номинация
BLFA 1999   BLFА 2000
Виолета Коларова на 15 г.
от гр. София
  Алина Лилова на 16 г.
от гр. София
 
ІІІ номинация   ІV номинация
BLFА 2001/2002   BLFA 2003/ 2004
Александра Мицева на 8 г.,
гр. София
  в категория “ЗООПОЛИЦАЙ”
Бинго Тхо Нго на 15 г.,
гр. Елин Пелин
     
ІV номинация   ІV номинация
BLFA 2003/2004   BLFA 2003/2004
в категория “ЗООДЕТЕКТИВ”
Петър Петров на 13 г.,
с. Габра
  в категория “РЕКЛАМЕН АГЕНТ”
Полина Станчева на 12 г.,
с. Гара Елин Пелин